Zoekmachineoptimalisatie

Silverbee heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van zoekmachinevriendelijke websites die hoog scoren in Google. Ook maken we internationale websites, zoals in het Nederlands gecombineerd met andere talen. Maar voordat we een website laten scoren in Google, verrichten we eerst uitgebreid onderzoek. Zoekwoordenonderzoek om precies te zijn.

De communicatieadviseurs van Silverbee weten precies hoe zij een tekst moeten schrijven die en scoort in Google en prettig leesbaar is voor de bezoeker. Zoekmachineoptimalisatie noemen we dat. Met zoekmachineoptimalisatie kunnen we het aantal bezoekers op een website laten stijgen, ze langer op de website behouden én ze actie laten ondernemen: de zogenoemde ‘call to action'. Denk aan het invullen van een contactformulier, het aanmelden voor een nieuwsbrief of het opnemen van telefonisch contact. Zo ontstaat er conversie en dat is precies wat we beogen: in contact komen met de bezoeker. Want dat is vaak het voornaamste doel van een website.

SEO vriendelijk webdesign
Met alleen zoekmachinevriendelijke teksten behaalt u uitstekende resultaten in Google. Maar het kan nog beter. Bijvoorbeeld door de teksten te combineren met een SEO vriendelijk webdesign. Deze herkent u onder andere aan een heldere menustructuur, gebruiksvriendelijke vormgeving en logische interne links. Dit maakt het voor de websitebezoeker makkelijker om van de ene pagina naar de andere pagina te navigeren. En om snel de gewenste informatie te kunnen vinden. Allemaal punten die Google meeneemt bij het bepalen of een website hoog scoort of niet.

Het is dus de combinatie van SEO vriendelijke content én een SEO proof webdesign die bepaalt of uw website hoog rankt in de zoekmachines of niet. Silverbee heeft veel ervaring met zoekmachineoptimalisatie en helpt u graag verder. We helpen u ook graag met een passende communicatiestrategie, strategische communicatie en webontwikkeling. Neem daarom gerust contact met ons op!