Webontwikkeling

De online diensten van Silverbee omvatten meer dan alleen het bouwen van professionele websites. Natuurlijk, daar zijn we goed in. Onze websites bouwen in WordPress. Daar hebben we bewust voor gekozen omdat deze open source templates perfect om te bouwen zijn tot maatwerk, altijd te updaten zijn naar de nieuwste ontwikkelingen en bovenal veilig zijn. Bovendien zijn onze websites met hun praktische CMS gebruikersvriendelijk voor de klant.

Online doen we meer dan het ontwerpen en bouwen van (Google-vriendelijke) websites. Eigenlijk geldt hier ook: we starten met strategie. Een goed doordachte online strategie is voor ons hét vertrekpunt voor onze online diensten. Als de strategische kaders eenmaal staan, bouwen we websites, maar ook mobiele websites en verschillende web applicaties.

Online nieuwsbrieven
Maar wat dacht u van het ontwerpen en samenstellen van digitale nieuwsbrieven? Dat is ook een ijzersterke pijler van onze online strategie activiteiten. Naast het versturen van de nieuwsbrieven monitoren we de resultaten. Zo kunnen we analyseren of de gekozen strategie werkt voor betreffende klant.

Kom gerust eens op de koffie voor een goed gesprek over webontwikkeling. Of over een passende communicatiestrategie, visuele communicatie en strategische communicatie. We inspireren u graag!