Verhaal van Silverbee

Wat is uw verhaal? Wat wil uw klant eigenlijk van u zien? Wie is precies uw doelgroep en hoe kunt u deze bereiken? Dit zijn vragen die elke ondernemer of organisatie zich wel eens afvraagt en waarop Silverbee antwoord kan geven. Wij zijn een marketingcommunicatiebureau. Creatief, meedenkend en strategisch. Wij maken ijzersterkte content in woord en beeld. Dat doen we met een kritische en praktische aanpak. Alles wat we doen, doen we doordacht.

Elke ondernemer is uniek. Elk verhaal is dus bijzonder. Wij kunnen uw unieke verhaal vertellen op een manier die aankomt bij de doelgroep. Wij vertalen uw klantgerichte verhaal in woord en beeld. Dit noemt men storytelling tegenwoordig. Wij noemen dit ‘een verhaal apart’. Uw verhaal komt tot uiting in de vorm van verschillende communicatiemiddelen: een website, mailings, video en/of animatie, drukwerk, huisstijl en grafische vormgeving, social media, en SEO/SEA; dit zijn onze comfort zones.

Als u een doel voor ogen heeft met uw onderneming, dan helpen wij graag om ze te bereiken. Dat doen we al meer dan veertien jaar. Succesvol.

Meer weten of kennismaken? Bel Silverbee Eindhoven op telefoonnummer 040 751 03 35 of Silverbee Utrecht op 030 231 08 45.