Portfolio Category: Websites

Smit Roentgen

Vraag: Hoe onderscheiden we ons als leverancier van röntgenapparatuur? Antwoord: Voor internationaal bedrijf Smit Roentgen ontwikkelden we het webdesign en zorgden we voor de livegang van de website.
Lees meer

Vragenbank

Hoe geef je vorm aan innovatie in elektrotechniek? KIEN, een stichting die innovatie in de elektrotechniek aanjaagt, vroeg ons om designs te ontwerpen voor verschillende uitingen. Zo ontwierpen we banners voor online nieuwsbrieven, KIEN-tafelmanieren, informatieve animaties en beeldmateriaal voor de website. In elk design lieten we innovatie en creativiteit samenkomen. Daarnaast hebben we de naam…
Lees meer

CBK

Vraag: hoe brengen wij ons centrum voor beeldende kunst op moderne wijze onder de aandacht bij onze doelgroep? Antwoord: Silverbee ontwierp voor CBK het (digitale) magazine Kunst & Stad, een responsive website en divers promotiemateriaal.
Lees meer

Beyond Borders

Vraag: hoe kunnen we een online informatieplatform creëeren voor alleenstaande minderjarige asielzoekers? Antwoord: voor Beyond Borders ontwierpen we een website die aantrekkelijk is voor jongeren én in vijf talen te bekijken is.
Lees meer