Communicatiestrategie

Om tot een goede communicatiestrategie te komen, is het handig om eerst onderzoek verrichten. Navelstaren en inside out denken brengen je in de regel niet veel verder. Daarom helpen wij onze klanten graag bij het verkennen van hun omgeving. Daarbij kijken we naar de concurrent, maar ook naar de (beoogde) klanten. We brengen hun gedrag in kaart en mede op basis hiervan ontwikkelen we een passende communicatiestrategie. Want een communicatiestrategie: die vormt voor ons de basis van alle communicatie-uitingen.

Voor het ontwikkelen van een effectieve communicatiestrategie, is het noodzakelijk om te weten hoe een klant of de (klant van de klant) zich online én offline gedraagt. Waar is uw klant in geïnteresseerd? Waar zoekt hij of zij naar op internet? Op welke websites is uw klant te vinden? Wat houdt hem of haar bezig? Het beantwoorden van deze vragen helpt u om klantgerichter te ondernemen. En dat is voor veel organisaties een belangrijk onderdeel van hun bedrijfsvoering. Silverbee helpt u graag hierbij. Zo hebben we ruime ervaring in het uitvoeren van online onderzoek én in de ontwikkeling van een communicatiestrategie op maat.

Kom gerust eens op de koffie voor een goed gesprek over het ontwikkelen van een doelgerichte communicatiestrategie. Of over strategische communicatie en zoekmachineoptimalisatie. We inspireren u graag!