Gehlmax

Gehlmax Nederland BV is een jong en dynamisch bedrijf. Samen met de vestiging Gehlmax Holland BV al meer dan 30 jaar actief op de verhuurmarkt. De jarenlange ervaring van Gehlmax maakt dat ze exact weten wat er speelt in de markt en welke machine het beste bij u past. De diversiteit van het machinepark is aardig toegenomen de laatste jaren evenals hun ruim aanbod in uitrustingsstukken.

U vraagt zij leveren en denken graag met u mee zodat u zelf tijd overhoudt voor uw eigen werkzaamheden. Goede service staat bij Gehlmax op 1 en vinden het van essentieel belang. Zij hebben niet voor niks ook een 24 uurs servicedienst die altijd klaar staat om u verder op weg te helpen.Zoekt u een nieuwe of gebruikte machine dan bij u ook bij Gehlmax op het juiste adres. Voor Nederland zijn we importeur en dealer van Gehl schrankladers en rupsladers. Voor Takeuchi partner voor minigravers, midigravers en mobiele graafmachines en partner voor Giant knik- en wielladers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor Liebherr wielladers en Messersi rupsdumpers.

Wij hebben het design en de website van Gehlmax gemaakt. Tevens ondersteunen wij Gehlmax met de online vindbaarheid van de website en daarnaast zorgen we ervoor dat de website altijd up to date is!