Silverbee Eindhoven has moved!

Afgelopen januari was het zover: de verhuizing van de Hastelweg 91 naar de Technische Universiteit Eindhoven. Het team van Silverbee in Eindhoven mag vanaf nu dagelijks los gaan op een van de meest vooruitstrevende plekken van Nederland. We hebben ons oog laten vallen op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven vanwege de combinatie van technologie en innovatie.

Denk bijvoorbeeld aan studenten die de eerste domestic drone van de wereld ontwikkelen. Of aan alle kennis over fotonica: een vorm van energieopwekking waar we volgens velen binnen nu en tien jaar niet meer zonder kunnen. Kortom, een plek waar we continue geïnspireerd raken om onze klanten te blijven voorzien van de meest innovatieve dienstverlening.

Vooruitgang voor onze klanten
Als strategie, design en online bureau proberen we altijd up-to-date te blijven als het gaat om innovaties in het (online) medialandschap. We willen namelijk dat onze klanten kunnen blijven profiteren van de nieuwste trends. Zo volgen we dagelijks het marketingnieuws op de voet, weten we precies hoe we een userfriendly én Google-friendly webdesign moeten ontwerpen en is het bouwen van complexe, meertalige websites voor onze developers geen probleem.

Creativity first
Als creatief bureau wilden we graag een eigen stempel drukken op onze nieuwe locatie. Dit hebben we gedaan door een aantal creatieve eyecatchers mee te nemen. De combinatie van de nostalgie van een oud schoolgebouw met ons vers ingerichte kantoor haalt het beste bij ons naar boven. We kunnen niet wachten om onze klanten te laten meegenieten van alle inspiratie en innovatie die we vanaf nu gaan opdoen op de TU/e.

Wil je graag een keer langskomen om te kijken of we jouw organisatie verder kunnen helpen? Kom gerust eens op de koffie op ons nieuwe adres:

Technische Universiteit Eindhoven
Multimediapaviljoen
Horsten 1
5612AX Eindhoven

Hopelijk tot snel!

Het team van Silverbee